onsdag 14 juli 2010

onsdag v.28, det är onsdag va?

Shit pommes frites vad varmt det är! Visst det kanske man kan vänta sig när man åker till Rivieran i juli och man ska inte klaga, men idag har jag nog fått lite för mycket värme i mig. Var helt groggy när jag vaknade upp efter min eftermiddagslur, visste inte vem jag var här nere med.
Idag har vi i alla fall varit i Monaco, vandrat runt och tittat på det fina folket och varit allmänt turistiga. Lunchen intogs på klassiska Cafe de Paris precis utanför Casinot. Jag åt
Lite shopping blev det också, några liter vatten och så en skjorta och chinos från Zara.
Vi tog tåget och det gick jättesmidigt och var riktigt trevligt. Dubbeldeck tåg skulle de ha i Sverige också



Hamnen i Monaco. Här ligger det båtar med stort B... Oftast har de ganska söt besättning också, ett tips till alla där ute.

Många fina bilar har jag sett idag också, men har kommit fram till att jag nog är mer en båt/yacht tjej än biltjej. I alla fall i dessa trakter.
Denna bilen hade jag kunnat tänka mig:

Fast den var visst inte tillräckligt flashig enligt A, fattar inte varför. Båten jag spanat på de senaste dagarna är denna:



Försöker se vad den heter så jag kan googla (och lägga ett bud?) den men har för liten kikare. Grannen har en större så jag funderar på att våldgästa honom så jag kan spana.


Igår så landade det en helikopter på båten!!
Hade kikaren med mig på stranden också, då kunde man spana på annat än båtar också. Kollade in lite tjejer till A också för att vara snäll. Det är mycket topless här

Jag funderar på att byta jobb och bli detektiv eller spanare

Igår så fick jag även se det största fyrverkeriet jag någonsin sett. Det är ju den 14e juli idag, Frankrikes nationaldag och det firade man här igår. Nyårsafton i Perstorp ligger i lä kan man säga...



Inga kommentarer: