onsdag 20 januari 2010

Dag 17

Idag har jag längtat efter min säng nästan hela dagen.
Den är så skön för tillfället. Inte så att den inte släpper ut en på morgnarna, för det gör den, utan den håller om en och ger en värme. Fast det är kanske mest täcket som ger mig värme. Skönt är det i alla fall.

Min sänggavel som jag pysslat med i några månader har äntligen kommit upp också, det är i och för sig någon vecka sen.
Och nått säger mig att jag redan skrivit om den... men det kan vara på något annat ställe. Är lite virrig för tillfället, måste nog äta fisk snart.

I alla fall, sänggaveln. Så här ser den ut


Fin va?
Sängborden och sänglamporna ska bytas ut och skidor ska upp på väggen sen är skilodgesovrumet klart.

Igår så var vi och önskade Sara och Peter trevlig resa och övervakade deras packning. Tack vare mig så får de lite mindre grejor att bära runt på. Känner mig ganska nöjd.
I alla fall så kom jag på mig själv att längta efter att åka på solsemester. Vet inte om jag är sjuk för det händer inte så ofta att jag längtar till värmen.
Eller så var det bara att jag vill också resa (ja jag vet det var inte så länge sen jag var iväg...) Det är roligare än att jobba och slita här hemma.

Så jag drömmer mig bort till en vit strand, azurblått vatten, sol och en god drink.
Eller till en bred, lagom brant backe i Alperna där jag är nästan helt själv och får till perfekta carvingsvängar i strålande sol och blå himmel, kanske 7-8grader kallt.
Jag är bra på att drömma! Har tränat mycket på det

1 kommentar:

Mia sa...

Får ja sova hos dig =0) vill åxå sova i skilodgen !!

kramis