tisdag 5 januari 2010

Dag 3

Det blev oavgjort igår i matchen, vi orkade inte hålla på längre än till 5-5. Även om det nästan är fredag idag så kan man inte vara uppe alltför länge.
Spelet var ovanligt jämt och inte så många spektakulära självmål av mig. Jag regerar på tekningar, har nog typ 98% eller nått. Men sen har jag ju också hårdstuderat en annan tekningsspecialist, Mr C...

Hade en lite skum dröm inatt... inget ovanligt i och för sig... jag datade (stavas det så?) han Rabih eller vad han nu hette som var med i Idol i höstas. Han körde en suv typ Audi Q7 eller BMW X5 men satt i en barnstol och körde... Han sa att det inte var en barnstol, fastän det såg ut som en och tyckte han var skitcool. Det var i byn och det var nån typ av blomstermässa så att folk band blommor på alla gator... Vad ska man tolka det som?

Idag blir det Rögle, hoppas på 3 pinnar optimist som man är.
Det här med att bli så engagerad i ett lag är nytt för mig, kommer nog skriva mer om det en annan dag. Är väldigt fascinerad av hur påverkad jag blir.
Skrev att det var mitt nya favoritlag och det stämmer, även om jag hållt (?) på dem nått år så aldrig så mycket som jag gör nu.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heeeej Idis! tycker att blogga passar dig utmärkt! roligt att läsa. håller med dig om att rögle har blivit fravorit laget och man bara MÅSTE följa alla matcher mm (konsigt) men kul e det!! jag åker ocg hejjar för oss båda på lördag! ha en underbar semester! kramisar sara

Ida sa...

Tackar tackar!! Undrar varför Rögle blivit favoritlaget ;-) hahaha
Låter bra att du hejar för mig med!! Jag hoppas på 6 poäng nu när jag inte kan följa dem på nära håll.
Kram